Universe introduceert haar nieuwe website!

Inmiddels bestond de, nog steeds zeer gewaardeerde, website van de Limburgse band Universe al ruim 3 jaar en werd het tijd voor vernieuwing! Ondanks dat de site op zich nog prima zijn werk deed, wilden we een nieuwe online omgeving, die aangepast is aan alle ontwikkelingen van deze tijd. Het heeft nog wat bloed, zweet en tranen gekost, maar we zijn ontzettend blij dat we deze nieuwe website nu kunnen presenteren!
Webdesigner Kevin Gielen, BEDANKT!


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org