Universe XL show en het Complete Feestconcept

All-round coverband Universe heeft flink uitgebreid en is nu helemaal voorbereid op grote shows!  De Universe XL show is bedoeld voor de grotere podia (bijvoorveeld een evenement, bedrijfsfeest of grote bruiloft),  en is een wervelende show, waarbij de band wordt uitgebreid met blazers en/of 2 danseressen. Wilt u het entertainmentprogramma echter nog een stapje verder uitbreiden, dan is het Complete Feestconcept vast en zeker iets voor u! De basis bestaat uit Universe of Universe XL en daaromheen zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden om het avondvullende entertainmentprogramma compleet te maken! Denk daarbij aan interactieve programmaonderdelen, zoals een muziekquiz, of een verzoekjesblok en de combinaties met een artiest of DJ.

U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type feest of evenement? Dan bent u bij Universe aan het juiste adres! Universe is een all-round coverband, bestaande uit vijf professionele en zeer enthousiaste muzikanten, allen woonachtig in Limburg. Met een buitengewoon breed en flexibel repertoire, een aanstekelijk enthousiasme en hun spontane interactie met het publiek biedt deze formatie een passende muzikale omlijsting voor vrijwel alle gelegenheden en doelgroepen. Reacties die Universe na afloop van een optreden regelmatig krijgt zijn onder andere: “Jullie spelen écht alles” en “Wát een energie stralen jullie uit!”

UNIVERSE XL SHOW!

Boekt u liever een grotere band? Dan kunt u Universe uitbreiden met een 3-koppige blazerssectie en/of 2 showdanseressen! Hiermee wordt Universe getransformeerd van een energieke, all-round coverband, naar een spetterende showband, met nog meer glitter, glamour en spektakel op het podium. Uw feest of evenement zal hiermee zonder meer herinnerd worden als een bijzondere en onvergetelijke avond!

EASY LISTENING

Ook voor het brengen van mooie ballads en easy listening bent u bij Universe aan het juiste adres. Wilt u de avond rustig opbouwen met achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner? Dan begint een kleinere bezetting (van piano, zang en percussie), met het spelen van rustige achtergrondmuziek op een beschaafd volume. De toetsenist en zangers zijn overigens ook in deze kleinere samenstelling te boeken voor muziek tijdens de huwelijksceremonie.

HET COMPLETE FEESTCONCEPT

Voor complete entertainmentprogramma’s ten behoeve van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, biedt Universe “Het complete feestconcept” aan. U kunt hierbij kiezen uit diverse programmaonderdelen, waarmee u uw feest of evenement zo groot kunt maken, als u zelf wenst! De basis bestaat uit Universe (met of zonder een van bovenstaande uitbreidingen), inclusief licht en geluid. Daaromheen zijn er diverse programmablokken mogelijk. De verschillende blokken zijn aan de rechterzijde van de pagina “shows” overzichtelijk weergegeven. Denk hierbij aan het boeken van een compleet en interactief concept met een live band, artiest en DJ of een muzikale workshop.

Voorbeelden van artiesten die u bij een optreden van Universe kunt boeken zijn: Jan Smit, Nick en Simon,  Glennis Grace, Do, Gerard Joling, Frans Duijts, Nhelley Dela Rosa, diverse tribute en look-a-like acts en diverse Limburgse artiesten zoals Beppie Kraft, Ronald Pijls, Erwin, Big Benny, W-dreej en vele anderen! Informeer vrijblijvend naar de prijs en de beschikbaarheid.

Indien u meer informatie en/of een offerte op maat wenst, neem dan even contact met ons op.

 

 


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org