Geslaagd optreden voor Sabic

We hadden gisteren een erg leuk optreden in Hotel van der Valk Maastricht. Het was een personeelsfeest voor Sabic. Eerst verzorgden Rick, Ivo en Diana achtergrondmuziek tijdens het diner, met piano, percussie en zang. Dit moest op een bijzonder laag geluidsniveau, zodat de mensen nog een beerje konden netwerken. Toen het eten eenmaal klaar was, stonden we met de hele band klaar in de andere zaal en ging het dak eraf! Het was een grote verrassing dat mensen op een dinsdagavond op deze manier feest konden vieren! De dansvloer stond de hele avond vol. Dus het was een zeer geslaagde avond! Mensen van Sabic, bedankt!


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org