Gezellige bruiloft met blazers!

Gisteren speelden we op een ontzettend gezellige bruiloft in kasteel Doenrade. We speelden met de blazerssectie en Hans Coenjaerds deed het geluid. Dus het knalde! Er werd de hele avond gedanst. We hebben ook filmopnames gemaakt (met dank aan Tom van Oppen). Hier verschijnen binnenkort wat beelden van op de site. Vanavond staat all-round Coverband Universe in Café ’t Hoekje in Valkenburg (Limburg) voor de ‘première’ van onze Popquiz Live!
image


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org