Sponsordiner en Popquiz live dit weekend

Gisteravond speelden we op een zeer geslaagd sponsorsdiner voor de Limburgse Fanfare Sint Cecilia Schinnen. Het vond plaats in Auberge de Rousch te Heerlen en het was een ontzettend gezellig feest! Tijdens het diner begonnen we met het spelen van easy listenig (in 3-mans bezetting) en gingen daarna verder met de hele band. Zodra de echte feestavond begon en we onze eerste klanken gepeeld hadden, stroomde de dansvloer direct vol.  Tussendoor was er een mooi optreden van Martin Hurkens (de bakker uit Schinveld die Holland’s got Talent won). Naast zijn zangkwaliteiten is het ook nog een hele sympathieke man, waar we nog een tijd gezellig mee gekletst hebben.

Vanavond is het weer tijd voor de Popquiz Live! Dit keer gaan we naar Café de Beurs in Horst. Iedereen kan meedoen! We beginnen met het stellen van vragen, n.a.v. fragmenten die wij spelen, die de deelnemers op papier moeten beantwoorden. Na deze ronde kijken we alle antwoorden na en maken we bekend welke 2 beste teams de finale mogen spelen. Deze interactieve finale, waarbij de teams allerlei opdrachten uitvoeren, is natuurlijk (ook voor ons) een genot om naar te kijken! Als de quiz is afgelopen, spelen we nog 2 sets met de band. Hoe dan ook: het wordt vast weer een gezellige avond met All-round Coverband Universe! We hebben er zin in!


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org