Week vol Popquizen!

De afgelopen week hadden we een week vol popquizen. 21 december in Café Roothans te Leende, 22 december in Café de Bar te Buchten en 27 december in Café Ruimzicht te Hasselt (Overijssel). Tijdens de Popquiz live spelen wij als band live muziekfragmenten en laten het publiek in teams vragen beantwoorden. In de finale strijden de twee beste teams tegen elkaar! Hierbij moeten zij diverse interactieve opdrachten uitvoeren, waarbij de sfeer tot een hoogtepunt stijgt! Klik hier voor meer informatie.

Aanstaande maandag sluiten wij het jaar weer feestelijk af bij Hotel van der Valk te Maastricht. Hier spelen wij dit jaar voor de derde keer tijdens het diner dansant, wat ook écht een diner dansant te noemen is! Al bij de eerste muzikale klanken stroomt de dansvloer normaal gesproken vol!  We beginnen rustig met easy listening en bouwen de avond op tot een knalfeest! Dat belooft dus weer een mooie avond te worden!

Onderstaand enkele foto’s van het optreden in Hasselt (Popquiz Live!)

 

 

 


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org