Nieuwe demo’s van Universe met blazers!

All-round Coverband Universe nam onlangs nieuwe demo’s op, samen met de blazerssectie en het resultaat mag er zijn! Luister alvast naar de nummers “Bad Girls” en de Earth, Wind & Fire medley. Binnenkort volgt er ook nog een demo van het nummer Always there. De geweldige mix van deze demo’s is gemaakt door onze trompettist Jürgen Martl!

Universe is nog steeds te boeken als 5-mansformatie, maar is ook te boeken als Universe XL (met blazerssectie) of als Universe XXL (met blazers en danseressen)!
Deze Limburgse coverband kan dus op alle mogelijke manieren worden ingezet bij evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten, carnavalsavonden, in cafés…! Voor ieder feest is er een geschikte bezetting en repertoire op maat. We zijn de komende maanden zelfs te boeken met kerstrepertoire, als de Universe X-mas edition! Dus zet de openhaard maar vast aan, onze kerstmutsen liggen al klaar!

Demo Universe met blazers 2013 – Bad Girls

Demo Universe met blazers 2013 – Earth, WInd & Fire Medley


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org