Optreden Universe in Geulle op andere datum: 30 november 2013

Zo gebeurt het in jaren nooit dat er een optreden op een andere datum plaatsvindt dan gepland en zo ineens 2 keer in een maand! Op 9 november zouden we in Reuver spelen en werd het optreden op de dag zelf verplaatst naar een andere datum (6 december) i.v.m. het vreselijke familiedrama dat die week in Reuver plaatsvond. Komend weekend wordt het optreden dat op vrijdag de 29ste stond aangekondigd, verplaatst naar zaterdag 30 november 2013!

Aanstaande vrijdag 29 november 2013 stond er een optreden van Universe op de Prinsenreceptie in Geulle gepland. Door oplettendheid van onze geluidsman kwamen wij erachter dat er op de site van de vereniging 30 november stond aangekondigd. Na een telefoontje met de organisatie bleek dat de opdrachtgever in de volle overtuiging was geweest dat het zaterdag de 29ste was en ons daarom ook voor de 29ste geboekt had! Met wat puzzelwerk hebben we uiteindelijk kunnen organiseren dat Universe op zaterdag 30 november (na een ander optreden)  kan komen spelen, gelukkig! We beginnen alleen iets later dan normaal (rond 23.30 uur). Daarvoor wordt er gezorgd voor ander entertainment. We hopen jullie dus allen op zaterdag 30 november 2013 in Geulle te treffen voor een spetterende afsluiting van de prinsenreceptie! Op vrijdag zijn we helaas nergens te beluisteren!


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org