De kersttijd staat alweer voor de deur…!

Buiten is het koud en binnen is het warm… De kaarsjes branden, de kerstboom staat en een live band speelt sfeervolle kerstliedjes! Het lijkt misschien nog wat ver weg, maar deze gezellige wintertijd staat alweer sneller voor de deur dan u denkt! Universe staat klaar om deze warme sfeer in de komende maanden naar u toe te brengen! En dit alles voor een zeer betaalbare prijs!

Universe heeft een speciaal kerstprogramma, waarbij kerstrepertoire en sfeervol poprepertoire worden afgewisseld. Het optreden van Universe is 3 x 45 minuten en kan eventueel ook gedeeltelijk semi-akoestisch worden uitgevoerd (op een aangepast geluidsniveau).

Bent u op zoek naar een programma met meer interactie? Boek dan onze Popquiz Live in kerstsfeer, waarbij er diverse kerstliedjes in de quiz worden meegenomen. Popquiz live is een popquiz waarbij de fragmenten live gespeeld worden door Universe. Tijdens de eerste ronde spelen alle deelnemers (verdeeld in teams) mee middels het raden van fragmenten en het beantwoorden van vragen op een antwoordvel. De twee beste teams strijden tegen elkaar in een interactieve finale die doorgaans voor veel hilariteit en gezelligheid zorgt! Na de quiz speelt Universe nog 2 x 45 minuten, uiteraard in kerstsfeer!

Universe X-mas is zeer geschikt voor kleine horecagelegen, maar kan ook geboekt worden voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Kleine horecagelegenheden profiteren van het speciale cafétarief!


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org