Universe 2.0 is er klaar voor!

Met pijn in het hart namen we in februari afscheid van 2 vertrouwde Universe gezichten: Ivo Schols (toetsen) en Raymond Genders (Gitaar)! Het optreden op 16 februari in Beesel was de laatste keer in de bezetting waarin we 5 jaar lang met heel veel plezier gespeeld hebben!  Wij willen beiden heel erg hartelijk bedanken voor de geweldige jaren en wensen ze enorm veel succes voor de toekomst toe. Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken over het vervolg van Universe! Ons nieuwe Universe 2.0 concept ligt klaar en wordt uitgevoerd met niet 5 maar 6 bandleden!

Met heel veel trots stellen wij de volgende nieuwe bandleden aan jullie voor: Joep Servais (toetsen), Sjors Dahmen (gitaar) en Fabian Willems (zanger, onze extra aanwinst in het front). Wat Universe 2.0 verder inhoudt??? Daar vertellen we jullie binnenkort meer over!!! 

De nieuwe bezetting is er in ieder geval helemaal klaar voor! Volledig gestyled door Suzanne de Kruijf gingen we onder leiding van Dyonne Hermans (Buro Vooruit) en fotograaf Wim Langohr op 1 maart pad voor een fotoshoot op een te gekke locatie! Dyonne fotografeerde deze making off. De echte beelden van Wim volgen z.s.m.!!!

 


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org