Beleef het nieuwe Universe 2.0 tijdens Kingsday Maastricht!

Poster Universe 27 april 2015 FB

In februari nam all-round coverband Universe afscheid van twee vertrouwde bandleden. We besloten deze verdrietige aangelegenheid echter om te buigen tot iets positiefs: Dé kans om, samen met een extra (mannelijk) front-lid en twee nieuwe topmuzikanten op gitaar en toetsen, te werken aan een nieuw concept en nieuw repertoire!

Indien nodig kan Universe natuurlijk nog steeds de all-round kameleon zijn zoals we dat al jaren bewezen hebben, maar de vernieuwing zit hem vooral in de mogelijkheid om ons te boeken met een duidelijk en onderscheidend concept dat geschikt is voor o.a. tentfeesten, evenementen, cafés en trendy bruiloften/bedrijfsfeesten.

Het repertoire van het Universe 2.0 concept bestaat uit veel actuele hits, dance, rock, feestmuziek en daarnaast natuurlijk ook de nodige klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90! Maar de vernieuwing en het onderscheidend vermogen zit hem niet alleen in het repertoire! Het nieuwe concept bevat diverse interactieve onderdelen, die het publiek bij de show betrekken en de tent op zijn kop zetten! Zoals bijvoorbeeld onze “polkanizer” en de “verzoekjesronde”. Wil je weten wat dit inhoudt? Kom dan maar snel eens kijken naar een van onze optredens!

Het nieuwe Universe 2.0 concept is DE unieke combinatie tussen kwaliteit, sterk repertoire, interactie en feest!

Tot ziens op Kingsday Maastricht, 27 april 2o15, Stadspark, 20.30 uur, gratis entree!


Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org