Bandleden


Diana Olierook
Zang

diana

Diana is de oprichtster en leadzangeres van Universe. Zij zingt al vanaf haar jongste jaren! Met een zangeres als moeder werd muziek haar met de paplepel ingegoten. Als klein meisje was ze al te zien in landelijke tv-programma’s, zoals TROS Ministars, het Vara’s Kinder Songfestival en Telekids. Vanaf haar 16de jaar zingt ze in diverse coverbands, waaronder duo Geef Gaas (met Rinus Hermsen) en de Grevenbichtse 13-mansformatie PitchLight. Tevens maakte zij in 2004 en 2005 het dagelijkse L1 tv-programma Loslippig en was zij in 2011 een van de vaste juryleden bij het programma Dao zit meziek in op TV Limburg. In het dagelijks leven is Diana vrijwel alleen maar bezig met muziek! Naast Universe, is Diana zangeres bij Dimension12, geeft ze zangles aan haar muziekschool Hometown Studio, schrijft zij nummers en verzorgt zij boekingen voor Marlstone Entertainment. Op het podium is Diana niet te houden, een echte energiebom! Als een waar podiumbeest entertaint zij het publiek in alle muziekstijlen.

Fabian Willems
Zang

fabian

.

Sinds maart 2015 versterkt Fabian het front van Universe als leadzanger. Dit muzikale talent schrijft, zingt en produceert al jaren zijn eigen songs. Tot nu toe was zijn repertoire vooral gericht op het gospelgenre. Als gospelzanger gaf hij al vele concerten en is hij bekend bij een groot publiek. In coverbands had Fabian echter nog geen ervaring en dat maakt Universe een geweldige, nieuwe uitdaging voor hem! Het zal iedereen verrassen hoe allround zijn stemgeluid is. Of het nu om soul, pop, of rock gaat, Fabian knalt van het podium af!

Mick Gravee
Drums

mick

Ook bij Mick zit de muziek in het bloed. Op zijn 3de jaar kreeg hij zijn eerste drumstel en sindsdien heeft hij zijn trommelstokjes niet meer neergelegd! Vader Ed Gravee is een gekend toetsenist-zanger en leerde hem de kneepjes van het muzikantenvak. Mick deed al op jonge leeftijd veel ervaring op door te spelen in bands als Guess who, Madison en Booze and the Wildcats. Daarnaast volgde hij een studie aan het conservatorium om zijn kennis nog verder uit te breiden. Inmiddels is Mick, in een combinatie van drumleraar en drummer, fulltime muzikant. Naast Universe speelt hij onder andere in Dimension12 en sessieband Dreamteam. In 2011 werd hij bovendien Europees Kampioen bij de Roland V-Drums Contest en reisde in januari 2012 naar Amerika om Europa daar te vertegenwoordigen. Sinds dien wordt hij regelmatig gevraagd voor diverse drumclinics in Nederland en België. Met zijn breed georiënteerde stijl, zijn strakke, maar groovende drumspel en zijn altijd goede humeur, wordt Mick door veel muziekcollega’s gezien als een van de meest belovende drumtalenten van Limburg.

Rick Maassen
Bas

Rick

Deze muzikale duizendpoot is op praktisch ieder instrument en in nagenoeg ieder genre inzetbaar. Als klein jongetje begon hij met trommelen. Na vele jaren les en ervaring in de harmonie, ging hij naar het conservatorium en rondde daar de studie klassiek slagwerk af. In de tussentijd begon hij met het spelen in diverse popbands (op drums, bas en percussie). Aangezien hij van het studeren geen genoeg kon krijgen, volgde hij daarna nog eens de volledige studie drums (Pop en Jazz) aan het conservatorium van Maastricht, welke hij in 2012 afrondde. Het bespelen van de basgitaar leerde hij in de tussentijd door zelfstudie en lessen van Roman Korolik! Naast Universe speelt Rick nog steeds bij diverse bands, waaronder, Grupo Go, Dimension12 en Big Band Beeg. Daarnaast heeft hij een eigen drumschool en werkt hij als is hij slagwerkdocent en drumbandinstructeur voor diverse verenigingen.

Joep Servais
Toetsen, accordeon en zang

joep
Joep is een van de bekendste muzikanten en producers van Limburg! Als mede-eigenaar van Marlstone Music is hij als producer, arrangeur en muzikant betrokken bij een heel groot gedeelte van de muziek die in Limburg wordt uitgebracht. Daarnaast is hij de bandleider van het Marlstone Orkest dat al drie keer in Ahoy speelde als begeleidingsband van Beppie Kraft, Erwin en Big Benny. Ook op het gebied van coverwerk heeft Joep ruimschoots zijn sporen verdiend. Sinds zijn 14de jaar (tot 2014)  was hij toetsenist-zanger van de Maastrichtse allround coverband The Spy.

Sjors Dahmen
Gitaar en zang

sjors
Op 9 jarige leeftijd begon Sjors met gitaarspelen. Na een tijdje akoestisch gitaarles te hebben gehad, kwam hij erachter dat dit niet was wat hij wilde. Hij kwam toen al snel uit bij dorpsgenoot en meestergitarist Joost Vergoossen en maakte daar kennis met de elektrische gitaar. Toen wist hij het zeker, gitaarspelen moest zijn beroep worden. Op zijn 12e begon hij met spelen in enkele lokale bands. Nadat hij in 2010 zijn HAVO-opleiding afrondde, startte Sjors zijn popmuziekopleiding aan het Arcus College in Heerlen. Daar kreeg hij wederom les van Joost Vergoossen, dit keer bijgestaan door Sjoerd Rutten, Gesuino Derosas en Jan van Olffen. De laatst genoemde persoon bracht hem voor het eerst in aanraking met het vak van sessiemuzikant, in de vorm van het spelen in de begeleidingsbands van musicals. Sjors werkte mee aan 4 producties voor de Stichting Theaterplan, The Wiz, Emoticon, Footloose en Romeo & Julia. Naast Universe is hij gitarist van de band Dimension12.  Naast het gitaar spelen, timmert Sjors ook hard aan de weg als producer en song writer.

 Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org