Shows


Universe past zich graag aan, aan de wensen van de klant! Daarom is een optreden van de band op diverse manieren uit te breiden!

U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type feest of evenement? Dan bent u bij Universe aan het juiste adres! Universe is een all-round coverband, bestaande uit zes professionele en zeer enthousiaste muzikanten, allen woonachtig in Limburg. Met een buitengewoon breed en flexibel repertoire, een aanstekelijk enthousiasme en hun spontane interactie met het publiek biedt deze formatie een passende muzikale omlijsting voor vrijwel alle gelegenheden en doelgroepen. Reacties die Universe na afloop van een optreden regelmatig krijgt zijn onder andere: “Jullie spelen écht alles” en “Wát een energie stralen jullie uit!”

EASY LISTENING

Ook voor het brengen van mooie ballads en easy listening bent u bij Universe aan het juiste adres. Wilt u de avond rustig opbouwen met achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner? Dan begint een kleinere bezetting met het spelen van rustige achtergrondmuziek op een beschaafd volume.

HET COMPLETE FEESTCONCEPT

Voor complete entertainmentprogramma’s ten behoeve van bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, biedt Universe “Het complete feestconcept” aan. U kunt hierbij kiezen uit diverse programmaonderdelen, waarmee u uw feest of evenement zo groot kunt maken, als u zelf wenst! De basis bestaat uit Universe (met of zonder een van bovenstaande uitbreidingen), inclusief licht en geluid. Daaromheen zijn er diverse programmablokken mogelijk. Denk hierbij aan het boeken van een compleet concept met een live band, artiest en DJ.

Voorbeelden van artiesten die u bij een optreden van Universe kunt boeken zijn: Jan Smit, Nick en Simon, Glennis Grace, Gerard Joling, Frans Duijts, Nhelley Dela Rosa, diverse tribute en look-a-like acts en diverse Limburgse artiesten zoals Beppie Kraft, Ronald Pijls, Erwin, Big Benny, W-dreej en vele anderen! Informeer vrijblijvend naar de prijs en de beschikbaarheid.

Indien u meer informatie en/of een offerte op maat wenst, neem dan even contact met ons op.

 Laatste Nieuws

 • Nieuwe promovideo!
  Nieuwe promovideo!
  Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe promovideo! Een mooie impressie van Universe in beeld en geluid. U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type...
  Lees verder
 • Universe demo 2017
  Universe demo 2017
  Op zoek naar een te gekke band voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Beluister hier de demo die all-round coverband Universe in 2017 opnam!  Binnenkort verschijnt er ook een promovideo van...
  Lees verder


Contact

Marlstone Events & Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@universe-online.nl
W. www.marlstone.org